Uw diëtist in het Westland
 
...meer dan professioneel voedingsadvies! 


Uw diëtist Imane Boky


Overname praktijk

Per 1 januari 2024 heb ik de praktijk overgenomen van Anne van der Wel, voorheen bekend onder de naam Anne van der Wel Diëtist. Na drie jaar komt er een einde aan onze fijne samenwerking en zet ik de praktijk voort onder de naam Zandevelt Diëtist. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn bestaande cliënten de gesprekken voort te zetten en om nieuwe gezichten te verwelkomen. 

Over mij

Mijn naam is Imane Amin-Boky en in 2016 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Na mijn afstuderen ben ik direct als diëtist aan de slag gegaan. In de laatste zeven jaar heb ik veel verschillende mensen mogen helpen met het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Gezonde voeding en lekker eten is net zoals voor de meeste mensen mijn passie. Geen streng dieet, maar een volwaardig en gebalanceerd eetpatroon waar zeker ruimte is voor iets lekkers. Mijn doel is om u een gezonde, maar vooral neutrale relatie met voeding te laten hebben. Hierbij stoppen we voeding niet in hokjes van 'gezond' en 'ongezond', maar kijken we naar hoe we zowel onze fysieke- als mentale gezondheid van dienst kunnen zijn. Daarnaast hecht ik veel waarde aan wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen en informatie. Tijdens mijn masteropleiding heb ik geleerd om kritisch om te gaan met de nieuwste literatuur. Deze vaardigheid gebruik ik dan ook regelmatig in de praktijk. Voor resultaten die op lange termijn nog zichtbaar zijn is gedrags- en gewoonteverandering essentieel. Ieder mens is uniek en ik help u graag met een persoonlijk voedings- of leefstijladvies dat afgestemd is op uw eigen situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. 


Opleidingen

2012-2016     Voeding en Diëtetiek

2017               Behandelprotocollen: Hormonen en Vrouwenklachten

2017               Behandelprotocollen: Schildklierproblemen 

2018               Masterclass Metabool Syndroom

2019               Post-HBO Voeding en Diabetes

2019-2021     Pre-master Gezondheidswetenschappen

2022               Herregistratie Kwaliteitsregister Paramedici

2021- 2023    master Zorgmanagement (Beleid, Management en Gezondheid)

2023               Post-HBO Kinderdiëtetiek


  
 
 
 
E-mailen
Bellen